Heidi Marie Schow

Det har været en helt fantastisk weekend på storsamlingen, og jeg glæder mig rigtig meget til vinter-undervisning starter op igen. Det er blevet en livstil, ligesom dem som venter hver tirsdag, på at deres favorit ugeblad kommer på gaden, så venter jeg på den tirsdag, hvor vi skal til undervisning.

Anne Sofie Svarre

En stor tak skal også lyde fra mig. Jeg er helt høj efter denne weekends storsamling, og det har givet mig så meget mod og motivation. Glæder mig til at fortsætte hjemmearbejde. Det har været smadder hyggeligt at lære Jer alle at kende og høre jeres historier med hver jeres hest - vi er alle forskellige og har hvert vores derfor vil det også være fedt at følge udviklingen hos jer andre.

Mette Sørensen

Jeg har nu i et halvt års tid fulgt dig Lykke Andersen og jeg må sige at Svanur og jeg har været på en rejse jeg ikke havde troet var muligt. Jeg havde ikke på forhånd troet at vi skulle nå så langt og vidste ikke hvad jeg gik ind til, min fulde respekt til den undervisningsform og den forståelse og indlevelse du ligger i undervisningen! Jeg ser meget frem til anden del af vores samling og håber inderligt at der kommer flere.

Alice Christiansen

Jeg glæder mig altid til undervisning. Lykke du er god til at få os alle til at føle, at vi kan noget, og man går næsten altid glad fra banen. Du kan få os videre, uanset hvilket niveau vi er på, om det er at komme en runde i trav, eller lægge hesten i pas. Og så ikke mindst det vigtigste, -få styr på hesten i skridt, få styr på hjælperne.TAK!! Jeg er så glad for at have været din elev i et år nu!,

Dorthe Panton

Bedre bliver det ikke! Har dyb respekt for den måde Lykke underviser på, med respekt for hesten og ingen "springen over" for at nå målet hurtigere. Kan virkelig mærke, at al den træning med at få hjælperne på plads, gør ridningen sjov - også for hesten. Altid positiv undervisning - også selvom rytteren (mig :-)) eks vis skulle bruge 20 minutter i starten på at forstå en forpartsvendig.

Elen Agger

Jeg synes det er så vildt inspirerende at få undervisning hos dig, Lykke. Det er svært og jeg sveder, men jeg kommer hjem med tro på hesten og mig selv, og vi rykker os i vores eget tempo. Og jeg kan godt mærke at ridning for mig er blevet noget helt anderledes udfordrende end det har været tidligere. Jeg har lært nogle basic rideting og det virker! Og jeg har lyst til at lære mere :-)

mindful riders

Charlotte Guldager Steffensen

Jeg har igennem flere år fulgt Lykkes undervisning hver måned her på Falster. Uden tvivl er Lykke den bedste underviser jeg nogensinde har haft, og hun guider Moori og jeg igennem en helt fantastisk uddannelsesrejse, som jeg ikke troede var mulig.
Lykke har en indlevelsesevne og en helt unik måde at undervise på, og jeg glæder mig vildt meget hver eneste gang, der er undervisning eller de årlige 3-dagessamlinger. Jeg har fået et indblik og en helt anden forståelse for vigtigheden af det rigtige samspil mellem hest og rytter, og jeg oplever, at den løbende udvikling ikke kun sker for mig, men også hos min hest.
Lykke har min dybeste respekt, og jeg kan varmt anbefale andre nye ryttere at tilmelde sig uddannelsen i Mindful Riders - I vil ikke fortryde!