MindfulRiders v/ Lykke Andersen

Mindful Riders

Om mig:

Jeg hedder Lykke Andersen og er bosat på sydsjælland. Her bor jeg med min mand Martin, vores 2 børn, Mikkel og Viola, vores hund Chili, og vores Islandske heste.

Jeg har undervist de sidste 15 år, og har i mange år tilredet og trænet et utal af heste, ikke kun islændere.

Jeg har et brændende ønske om at udbrede hvad der for mig, er den gode ridning, det grundlæggende kendskab til ridelæren og omgang med heste. Personlig udvikling, rytterens mindset, er mindst lige så vigtig for udviklingen hos den enkelte, og jeg ønsker at skabe et godt sammenhold Islandsheste ryttere imellem, hvor vi åbent kan dele erfaringer, og med gode intentioner hjælpe hinanden.

Jeg vil skabe et sted hvor man kan lære at ride ordentligt, hvis man virkelig vil. Et sted hvor man kan komme ind i et fast forløb, og hvor man føler sig godt tilpas, uanset alder, baggrund eller hestemateriale.

Jeg er født og opvokset med heste, har været på utallige kurser, stævner, foredrag osv. og det bliver jeg ved med.

De sidste 10 år har jeg gået som fast elev på Gait Academy, og det er præcis her jeg har fået, stadig får, de fleste af mine værktøjer til at kunne hjælpe andre. Desuden har jeg et tæt samarbejde med Iben Andersen (Landsholdsrytter, VM sølv i speedpas 2013, VM bronche 2011 etc.), omkring vores fælles team i Norge.

Jeg har en en masterclass i psykologi, har deltaget i 2. år på MITx Theory U, og i 2 år fulgt Leaders of learning på Harvard.

Jeg er nysgerrig, forsøger hele tiden at blive bedre, også til at undervise, og til at ride, bliver derfor ved med egen uddannelse så længe jeg kan. Jeg underviser både i Danmark og Norge.

 

"Learning is a treasure that will follow its owner everywhere"

 

Til højre under kortet kan du se de eksisterende hold.

Er du interesseret i at deltage på MindfulRiders uddannelsen, så skriv på min mail, eller ring, så får vi en snak om hvordan vi får det til at passe.

Info

Adresse
Møllebakken 9
4735 Mern
Danmark
Telefon
40338008
E-mail
lykke8008@gmail.com

Nuværende hold:

Stensved, Gormlunde ridehal,ovalbane og udendørs bane, alle tirsdage og alle torsdage
Myrup,ridehal og udendørs bane, hos Nynne, onsdage lige uger
Maribo, Agersdal ridecenter, ridehal og udendørs bane og Maribo Korphus, ridehal og udendørs bane, onsdage lige uger

2 og 3 dages kurser med teori, mindset træning og ridning, kontakt mig venligst ved interesse:-)